Uleiul de galbenele

Inca din Evul Mediu, galbenelele sunt recunoscute ca fiind plante miraculoase pentru tratarea a nenumarate afectiuni. Uleiul din flori de galbenele este un excelent antiseptic si antiinflamator, ce ajuta la combaterea durerilor. Deasemeni are efect antioxidant, tratand inflamatiile si calmand iritatiile de la nivelul epidermei.

Uleiul de catina

Catina, un alt miracol al naturii, are proprietati antiinflamatorii, astringente si antioxidante. Uleiul de catina emoliaza si hidrateaza zonele afectate, ajutand la regenerarea celulelor de la nivelul mucoasei orale si faringiene. Sustine sistemul imunitar si organismul in starile de gripa si raceala. Ajuta la coagularea sangelui si vindeca ranile.

Uleiul de bergamota

Bergamota este fructul bergamotierului, un arbore pitic din specia citrus, cu fructe de forma portocalei si culoarea lamaii, care creste in Italia, in regiunea Bergamo. Uleiul lor sustine sistemul imunitar, are proprietati antibacteriene si antiseptice, calmeaza mucoasa faringiana si bucala, accelerand procesul de vindecare a ranilor.